Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Απόκρυψη της Επιστημονικής Αλήθειας

Το μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ καθηγητής Μιλτιάδης Αδαμόπουλος Γράφει.

Η Απόκρυψη της Επιστημονικής Αλήθειας

Αναφέρομαι σε δύο σπουδαίες Επιστήμες που ο ρόλος τους στην καθημερινή μας ζωή είναι σημαντικός, την Ιατρική και την Αστρονομία και αν διερωτάστε τι κοινό έχουν μεταξύ τους, θα έλεγα ότι πρώτον, γεννήθηκαν μαζί την εποχή που το γένος, Άνθρωπος, κατέβηκε από τα δένδρα και κατοίκησε στα Σπήλαια, πριν από 12.5 εκατομμύρια χρόνια και δεύτερον, και οι δύο Επιστήμες ασχολούνται με τη Ζωή, η Ιατρική με τον Κλάδο της Βιοιατρικής, με το πως δημιουργήθηκε Ζωή στη Γη και πώς θεραπεύονται οι διάφορες Ασθένειες της και η Αστρονομία με τον Κλάδο της Κοσμολογίας, με το πώς φτιάχτηκε το Σύμπαν αλλά και με το αν υπάρχει Ζωή σε άλλους πλανήτες στο Ηλιακό μας Σύστημα αλλά και σε άλλα Ηλιακά συστήματα στο Σύμπαν. Στο Μικρό αυτό πόνημα θα αναφερθούμε στην Ιατρική διότι στην Κοσμολογία έχει γίνει ήδη Ανακοίνωση στο Hellagen.gr και στο ΙΕΕΤ.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ

Η Ιατρική γεννήθηκε στην Ελλάδα. Μεγάλοι Γιατροί της Ελληνικής Αρχαιότητας, ήταν ο Ασκληπιός 1273 π.Χ. ο οποίος χρησιμοποίησε τα Βότανα για τις Θεραπείες των Ασθενειών και ο Ιπποκράτης 480 π.Χ. ο οποίος ίδρυσε Σχολή στο Ασκληπιείο της Κω και θεωρείται ο Πατέρας της Σύγχρονης Ιατρικής.
Η Εξέλιξη της Ιατρικής όμως ουσιαστικά αρχίζει με την Ίδρυση σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες των πρώτων Πανεπιστημίων. Το 1088 Ιδρύεται το πρώτο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Κόσμου στη Μπολόνια της Ιταλίας όπου λειτούργησε η Πρώτη Ιατρική Σχολή στην Ευρώπη. Από το 1200 μΧ και μετά χτίστηκαν Πανεπιστήμια σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες. Το 1883 παρασκευάστηκε και η πρώτη Χημική ουσία η Παραλδεΰδη που χρησιμοποιήθηκε ως φάρμακο κατά της αϋπνίας. Ουσιαστικά η παραγωγή Χημικών Φαρμάκων γιγαντώνεται τον 19ο. και τον 20ο αιώνα με την Ίδρυση των μεγάλων Φαρμακευτικών εταιρειών οι οποίες υπέταξαν την Ιατρική στα δικά τους οικονομικά συμφέροντα. Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανική Bayer παρήγαγε τον Υπερίτη που χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και εξολόθρευσε χιλιάδες Γάλλους στρατιώτες και πολίτες στα χαρακώματα στην πόλη Yπρ της Γαλλίας, ενώ κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανοί Γιατροί με τα δολοφονικά τους πειράματα εξολόθρευσαν χιλιάδες κρατουμένους των Στρατοπέδων Συγκεντρώσεως. Με την έναρξη του 21ου αιώνα, στον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο Ολόκληρης της Ανθρωπότητας, με τον Covit-19 , οι εταιρείες έβαλαν στο Στόχαστρο με το εμβόλιό τους τα 7 δισεκατομμύρια της Ανθρωπότητας.

Σην Ελλάδα το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 2010 κατόπιν εντολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Μνημονίων η Κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε 35 Νοσοκομεία μεταφέροντας το ελάχιστο προσωπικό τους στα υπόλοιπα, δήθεν για να τα ενισχύσει, αντί να διορίσει τις χιλιάδες Γιατρών και Νοσηλευτικού Προσωπικού που έλειπαν. Το Κράτος μέχρι στιγμής δεν έχει διαθέσει ούτε ένα Ευρώ για τον εξοπλισμό του Εθνικού συστήματος Υγείας, έτσι έκλεισαν οι περισσότερες κλινικές και τα χειρουργεία για να ευρεθούν χώροι για τον Covit-19. Έτσι τα Νοσοκομεία μας ήταν ανίκανα να αντιμετωπίσουν την Πανδημία και οι θάνατοι πολλαπλασιάζονταν καθημερινά. Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι ελάχιστοι Δωρητές που πρόσφεραν μάσκες και αναπνευστικές συσκευές και πρέπει να σημειωθεί αυτό γιατί είναι προς τιμήν τους γιατί κάλυψαν ένα ελάχιστον μέρος των υποχρεώσεων του ανύπαρκτου Κράτους.

Το κράτος υποτυπωδώς άρχισε να οργανώνεται, δημιουργώντας μια συμβουλευτική Επιτροπή ειδικών Λοιμοξιολόγων της οποίας τις εντολές αποδεχόταν ή όχι η Κυβέρνηση. Τα κρούσματα οι θάνατοι αυξάνονταν αλματωδώς και ενώ βρισκόμασταν σε Κατάσταση αναμονής του Εμβολίου, ξαφνικά μαθεύτηκε ότι ο Πρόεδρος της Αμερικής Donald Trump έχει προσβληθεί από τον ιό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Είπαν ότι η κατάσταση του ήταν ελεγχόμενη και ο Πρόεδρος μετά από λίγες μέρες βγήκε μια βόλτα με το Αυτοκίνητο του. Μετά από δυο μέρες μάθαμε ότι του χορηγήθηκε ένα ειδικό σκεύασμα, τα Μονολωνικά Αντισώματα, γι αυτόν τον Ιό φτιαγμένα, από την Φαρμακοβιομηχανία Pfizer, το φάρμακο ήταν αποτελεσματικό και ο Πρόεδρος μετά από δυο μέρες από την πρώτη του έξοδο βρισκόταν στο γραφείο του. Ακόμη το ίδιο καλά έδρασε το φάρμακο και στη Γυναίκα του όπως και στο προσωπικό του γραφείου του που είχαν επίσης προσβληθεί. Λίγες μέρες αργότερα προσβλήθηκε στην Ελλάδα ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος με το ίδιο ακριβώς φάρμακο ! θεραπεύτηκε΄, ίσως και πολλοί άλλοι που είχαν τη δυνατότητα να το προμηθευτούν.. Έκτοτε τα ΜΜΕ εκτός από τις αναφορές για την αναμονή του Εμβολίου επιμελώς εσιώπησαν όπως και οι λοιμοξιολόγοι της Συμβουλευτικής Επιτροπής, ¨Άκρα του Τάφου η Σιωπή¨. Ειλικρινά λυπάμαι γιατί περίμενα (αφελώς βέβαια) η Επιτροπή να παραιτηθεί !Αυτοί γνώριζαν τα πάντα για το φάρμακο και είχαν υποχρέωση να απαιτήσουν από την Κυβέρνηση να συμμορφωθεί στους Νόμους της ηθικής και του Ανθρωπισμού και να παραγγείλει τα Μονοκλωνικά Αντισώματα. Ποιος κρύβεται πίσω από μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά, ποιος άλλος από τα ΜΕΓΑΛΑ οικονομικά συμφέροντα των Φαρμακοβιομηχανιών. Αν οι Φαρμακοβιομηχανίες υποχρεώνονταν να φτιάξουν αντί για τα Εμβόλια τα Μονοκλωνικά Αντισώματα αυτά θα δίδονταν στους ασθενείς στην αρχή και κατά τη διάρκεια της Νοσηλείας, και οι θάνατοι θα ήταν ελάχιστοι και φυσικά και τα κέρδη τους πολύ μικρά, ενώ αν ο πληθυσμός εμβολιαστεί τα κέρδη θα είναι για πρώτη φορά στην Ιστορία τους ανυπολόγιστα. Στην πρώτη περίπτωση θα εμβολιαζόταν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού ενώ στη δεύτερη όλος ο ενεργός πληθυσμός της Γης. Γι’ αυτό λοιπόν η Πολιτεία Φίμωσε την Επιστήμη και η Επιστήμη “Φόρεσε τη Μάσκα” και Απέκρυψε την Αλήθεια!.

Ο Νομπελίστας Γάλλος Καθηγητής Luc Montagnier έδωσε συνέντευξη στο Γαλλικό Κανάλι THANTV. 

Ο Luc Montagnier, βραβείο Νόμπελ ιατρικής, για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια (υπότιτλοι)
Ο Luc Montagnier, βραβείο Νόμπελ ιατρικής, για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια (υπότιτλοι)

Ο Montagnιier πήρε το Nobel το 2008 γιατί Ανακάλυψε τον επίσης Μονοκλωνικό ιόν hiv virus (ιός του Έιτζ) και έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με τον Covit-19 και οι απόψεις του πολεμήθηκαν άγρια από τα Γαλλικά ΜΜΕ και τις Φαρμακευτικές εταιρείες.

Ακούστηκε ότι στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ετοιμάζουν ένα φάρμακο το οποίο από τα πρώτα πειράματα φαίνεται πως είναι αποτελεσματικό, επίσης διαπιστώθηκε πως το φάρμακο Kολχικίνη γνωστό από πολύ παλιά για την θεραπεία των καρδιοαγγειακών λοιμώξεων, πρόσφατα αποδείχτηκε ότι είναι επίσης αποτελεσματικό και εναντίον των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Επίσης ότι συγκινήθηκε και η Κυβέρνηση, τώρα που το εμβόλιο έχει εξασφαλιστεί ότι θα αγοραστεί, και ο ενεργός Πληθυσμός θα εμβολιαστεί, να αγοράσει 4000 Μονοκλωνικά Αντισώματα.

Μου έχει μείνει όμως μια Μεγάλη απορία: Γιατί Οι Γιατροί των Νοσοκομείων και το Νοσηλευτικό προσωπικό δεν Επαναστάτησαν; γιατί δεν ζήτησαν τα Μονοκλωνικά Αντισώματα τα οποία ήταν γνωστά εδώ και αρκετό καιρό ότι ΥΠΉΡΧΑΝ ; ενώ οι ίδιοι είχαν 17 τουλάχιστον θύματα; Γιατί;, Πορείες έκαναν και ζητούσαν Διορισμούς, και Εξοπλισμό, αυτό που ήταν το πιο σημαντικό για τη Ζωή τους, εκείνη τη στιγμή αλλά και σήμερα ακόμη τους διαφεύγει; !

Αδαμόπουλος Μιλτιάδης
Μαθηματικός Πληροφορικός
Καθηγητής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Εξωτερικός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x