Επιστολή Ερευνητικής ομάδας Πέτρου Ζωγράφου (26/11/16)

Επιστολή Ερευνητικής ομάδας Πέτρου Ζωγράφου (26/11/16)

Φίλες και φίλοι, το παλιό κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς, που οδήγησε τις κοινωνίες μας στα πρόθυρα της αναίτιας εξαθλίωσης, το κατεστημένο αυτό που φέρει σχεδόν ακέραιη την ευθύνη για την επίπονη καθυστέρηση της προόδου, που σήμερα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλέον όλοι ανεξαίρετα οι άνθρωποι της γης, βρίσκεται πια σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς το ισχυρό πλεονέκτημα της κατοχής της καινοτόμου τεχνολογίας που μπορεί να επιλύσει τα ενεργειακά προβλήματα του κόσμου μας, βρίσκεται στα χέρια του Πέτρου Ζωγράφου.

Εσείς όλες και όλοι, που όλο αυτό το διάστημα περιμένετε με θαυμαστή καρτερία και εμπιστοσύνη, τα ευχάριστα νέα από την πλευρά του ΠΖ και της επιστημονικής του ομάδας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η στάση αναμονής και υπομονής, που επιδεικνύετε δεν είναι καθόλου τυχαία.

Σκοπός της δεν είναι να παρατείνει την αγωνία και τον πόνο στους συμπολίτες μας.

Η στάση αυτή οφείλεται στην ασφαλή και μεθοδευμένη οδό που έχει επιλεγεί για να φτάσουμε στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα οποία θα ωφεληθούν όλοι οι πολίτες.

Το κατεστημένο στήνει ορατές και αόρατες παγίδες ελπίζοντας σε τυχόν βεβιασμένες ενέργειες και λάθη του ΠΖ και της ομάδας του και όσο το λάθος δεν γίνεται το κατεστημένο αυτό κλυδωνίζεται.

Προφανώς δεν γνωρίζει ακόμα με τι έχει να κάνει.

Φίλες και φίλοι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα καθημερινά μηνύματα υποστήριξης, απ όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, πληθαίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς, ότι οι συνεννοήσεις για συνεργασίες με εταιρείες που επισκέφτηκαν τον Πέτρο Ζωγράφο, βρίσκονται εκεί που ο ερευνητής και η ομάδα του επιδιώκουν και επιθυμούν και ότι οι άμεσοι στόχοι μας έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ζητάμε απλά την κατανόησή σας για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες των συγκεκριμένων ενεργειών που κάνει η ομάδα μας αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο καιρός που όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους πλησιάζει όλο και πιο πολύ.

26-11-2016

για την Ερευνητική Ομάδα

Πέτρος Ζωγράφος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x