Μήνυμα ομάδας Πέτρου Ζωγράφου (24/12/17)

Μήνυμα ομάδας Πέτρου Ζωγράφου (24/12/17)

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Υποστηρικτές του Πέτρου Ζωγράφου και της Ερευνητικής Ομάδας του,

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ηθική στήριξη και την πίστη σας στο έργο μας.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι συνεχίζουμε αταλάντευτα την έρευνα και την οργανωτική δομή για την ολοκληρωμένη αξιοποίηση των καινοτομικών προτάσεών μας για την παροχή φθηνής ενέργειας στους πολίτες του κόσμου. Στον αγώνα μας αυτό από συνειδητή επιλογή δεν έχουμε δεχθεί μέχρι σήμερα την παραμικρή χορηγία από οποιονδήποτε φορέα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, γιατί στόχος μας είναι να φέρουμε σε πέρας το ερευνητικό έργο χωρίς τον παραμικρό έλεγχο από οποιονδήποτε, όσο ψηλά και αν βρίσκεται.

Ως αποτέλεσμα των αδιάκοπων ερευνητικών προσπαθειών είχαμε και το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του Πέτρου Ζωγράφου, που αναγκάσθηκε να υποβληθεί σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση με συνέπεια την επί 2-3 μήνες καθυστέρηση της προώθησης της ερευνητικής μας δραστηριότητας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Πέτρος αναρρώνει εξαιρετικά, ώστε να αρχίσει και πάλι να συντονίζει την έρευνά μας.

Εν όψει των εορταστικών ημερών και Πρωτοχρονιάς του 2018, διαβιβάζουμε σε όλους σας και στον καθένα και κάθε μία από εσάς ξεχωριστά τις ολόθερμες ευχές μας για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και τις επιτυχίες που επιθυμείτε για ψυχική ανάταση και ατομική ολοκλήρωση !

Να έχετε την πίστη, ότι τελικά το φως της αλήθειας θα διαλύσει τα ενεργειακά δεσμά της πατρίδας μας, αλλά και όλου του κόσμου.

Ένα Καλό και Ευτυχισμένο 2018 για όλες και όλους !

Για την Ερευνητική Ομάδα

Πέτρος Ζωγράφος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x