Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρακτική εφαρμογή συσκευών ήπιων μορφών ενέργειας

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την άμεση και θερμή ανταπόκρισή σας στο μεγάλο αυτό εγχείρημα, χτίζουμε μαζί σιγά – σιγά ένα νέο και καθαρό πλανήτη, με στόχο μία ριζική αλλαγή που πρόκειται να συντελεστεί στον τρόπο που χρησιμοποιούμε την ενέργεια. Σήμερα, ζούμε σε ταραχώδες καιρούς, όπου πολλές απόψεις οι οποίες θεωρούνταν δεδομένες καταρρέουν, και ριζοσπαστικές νέες δυνατότητες εμφανίζονται στον ορίζοντα.

Πρακτική εφαρμογή συσκευών ήπιων μορφών ενέργειας

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι απλοί πολίτες όταν πρόκειται να προβούν σε τέτοιου είδους σύνθετες κατασκευές, για τον λόγο αυτό, θα είμαστε σύντομα κοντά σας με αντίστοιχα βίντεο, όπου θα δείχνουμε βήμα-βήμα, με ποιο τρόπο θα μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας συσκευές ήπιων μορφών ενέργειας, με αποτέλεσμα την παραγωγή ηλεκτρικής ή θερμικής ενέργειας, δημιουργώντας παράλληλα και τις προϋποθέσεις για ένα βιοποριστικό επάγγελμα για όσους από εσάς επιθυμούν να ακολουθήσουν.

Στις ζωντανές αυτές εκπομπές που θα προβληθούν, θα δείτε κάποιες ολοκληρωμένες συσκευές μικρής ισχύος που παραδώσαμε προσφάτως σε οικογένειες με πρόβλημα ηλεκτροδότησης εκμεταλλευόμενοι την άχρηστη θερμική ενέργεια του κινητήρα ενός αυτοκινήτου η οποία σπαταλάτε αδίκως στο περιβάλλον με αποτέλεσμα να συμβάλει στην θερμική καταστροφή αυτού. Επίσης, θα κατασκευαστούν 50 τουλάχιστον μικρές συσκευές, που θα παραδοθούν έτοιμες σε κάποιες ευάλωτες οικογένειες με ανάγκες ώστε να έχουν τουλάχιστον φωτισμό, καθώς δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα πυρκαγιών με κίνδυνο ζωής, προκειμένου τα μικρά παιδιά να έχουν φωτισμό για διάβασμα από αναμμένα κεριά. Εφιστούμε την προσοχή σας ότι μετά από αυτό το γεγονός οι υπηρέτες των γνωστών πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων θα αντιδράσουν, και θα είναι εύκολο να αντιληφθούμε ποιοι μας κυβερνούν αλλά και ποιοι επαιτούν την ψήφο μας.

Πέτρος Ζωγράφος. Ο λόγος στους πολίτες
Πέτρος Ζωγράφος. Ο λόγος στους πολίτες

Αγαπητοί συνοδοιπόροι της ελεύθερης ενέργειας

Οι αληθινοί επιστήμονες και φιλόσοφοι του διαφωτισμού, όπως οι Ισαάκ Νεύτων, Ρενέ Ντεκάρτ, Τζον Λόκ, και πολύ άλλοι, αμφισβήτησαν πολλές από τις πλέον σεβαστές αρχές του τότε συστήματος. Προς το τέλος του 18ου αιώνα, επαναστάτες επιστήμονες αλλά και απλοί πολίτες, που δεν ανήκαν στην τότε καθεστηκυία τάξη πρωτοστάτησαν στην κήρυξη της ανεξαρτησίας στις αμερικανικές αποικίες, ενώ εξεγερμένα πλήθη στη Γαλλία ανέτρεψαν τη μοναρχία και διακήρυξαν το αναφαίρετο δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία.

Έτσι κι εμείς, καλούμαστε σήμερα ενωμένοι να σπάσουμε τα δεσμά της ενεργειακής σκλαβιάς αλλά και απαλλαχτούμε από τα ξενόφερτα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, κάνοντας έτσι πλουσιότερες τις χώρες που τα ξεφορτώνονται. Η παγκόσμια οικονομία σήμερα δεν διέπεται πλέον από ένα ρυθμιστικό πλαίσιο κανόνων αλλά θεωρεί τον πλανήτη σαν ένα απέραντο καζίνο, που τα πιόνια του είναι οι απλοί άνθρωποι, δηλαδή όλοι εμείς…

Το υδρογόνο είναι η συστατική ύλη των άστρων και του ήλιου μας, γίνεται τώρα αντικείμενο μελέτης από την ανθρώπινη ευφυία και αξιοποιείται για τους σκοπούς του ανθρώπου. Η χάραξη της σωστής πορείας είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να μετατρέψουμε τις τεράστιες προοπτικές της εποχής του υδρογόνου σε απτή πραγματικότητα για τα παιδιά μας, και σε μια άξια κληρονομιά για τις γενιές που θα μας ακολουθήσουν εκτοπίζοντας έτσι την οικονομική πίεση των λαών, που εξασκούν οι πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίων που διαμόρφωσαν τον κόσμο μας στην άθλια κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, με αποτέλεσμα το πλήρη έλεγχο του πλανήτη.

ΕΜΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x