ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣΜετά την ίδρυση του κοινωνικού κινήματος «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» την περασμένη Τετάρτη, 10. Φεβρουαρίου 2016, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας του κινήματος αποφάσισε τα ακόλουθα :

Σύμφωνα με την Διακήρυξη Αρχών του Κινήματος «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ», την πορεία της κοινωνίας μας προς την ανάπτυξη και την ευημερία μπορούν να επαναδιατάξουν μόνον η ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση των νέων μας, σε όλες τις ευκαιρίες της ζωής, αφού οι δικές τους επιλογές θα καθορίσουν το μέλλον.

Με βάση τα ανωτέρω και μετά από πρόταση του Πέτρου Ζωγράφου,το όργανο λήψης αποφάσεων και εκπροσώπησης του κινήματος «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» με την ονομασία “Συμβούλιο των Προβούλων” θα αποτελείται κατά τα δύο τρίτα (2/3) από νέους ηλικίας από 20 έως και 40 ετών.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε τους νέους και τις νέες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο “Συμβούλιο των Προβούλων” να εκδηλώσουν την επιθυμία τους στέλνοντας μια αντίστοιχη δήλωση και ένα σύντομο βιογραφικό με έμφαση στις κοινωνικές δραστηριότητές τους στα e-mail : 

asklipiosgr@gmail.com και spiliopoulosj@gmail.com

Για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας του κοινωνικού κινήματος «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ»
Πέτρος Ζωγράφος - Ιωάννης Σπηλιόπουλος
Share on Google Plus

About ;-)

    Blogger Comment
    Facebook Comment