Έκανε το HARVARD, ΧΑΡΒΑΛΟ......(Έλληνας απόφοιτος του)Χθες 18/2/2016, (στην εκπομπή ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ” του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου) ακούσαμε ότι ο συμπατριώτης μας Γιώργος Σαρακινός, απόφοιτος του Harvard (όπως ο ίδιος αρέσκεται να προβάλλει) και μέλος του Ευρωπαϊκού Γραφείου Πιστοποιήσεων και Πατεντών (όπως συστήθηκε) παρενέβη τηλεφωνικά λίγο πριν την εκπομπή, για να δηλώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ότι η εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου είναι “μούφα”.

Μέχρι εδώ, όλα καλά και τον ευχαριστούμε, για λογαριασμό όλης της Ελληνικής κοινωνίας, για το ενδιαφέρον του. 

Μετά την κατηγορία αυτή, περιμέναμε την επιστημονική τεκμηρίωσή της. 

Αντ' αυτής, όμως, αυτά που ειπώθηκαν εκ μέρους του, όπως μας τα μετέφερε δημοσίως ο ΜΤ μέσα από την εκπομπή του, κάθε άλλο παρά επιστήμονα χαρακτηρίζουν (πόσο μάλλον απόφοιτο από ένα πανεπιστήμιο που έχει παγκόσμια φήμη σοβαρού ιδρύματος).

Αντί επιστημονική τεκμηρίωση που αποδομεί βήμα-βήμα την υπό κρίση τεχνολογία, αυτό που, από τον περισπούδαστο συμπατριώτη μας κατατέθηκε ως επιστημονική τεκμηρίωση, ήταν ένας ασυνάρτητος και φαρμακερός λίβελος καφενειακού επιπέδου που συνήθως ακούς, όχι στο Χάρβαρντ, αλλά στο Βραχάτι, σε κάποιο βρώμικο καφενείο. 

Κάποιος θα πρέπει να πεί στον απόφοιτο του Χάρβαρντ ότι έκανε χάρβαλο τη φήμη τού ιδρύματος......

Για την ιστορία, αναφέρεται πως η απάντηση του Πέτρου Ζωγράφου, ήταν η επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης Φυσικών Ελλάδος (με την οποία αναγνωρίζεται το “καλώς έχει” της εφεύρεσης) καθώς και η επιστημονικά εδραιωμένη θέση του καθ. κ. Σταύρου Παπαμαρινόπουλου (που ήταν παρών στο τραπέζι της συζήτησης) υπέρ της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου.

του Όθωνος Ιακωβίδη
Share on Google Plus

About ;-)

    Blogger Comment
    Facebook Comment