Σε ετοιμότητα για τις μεγάλες προκλήσεις !

Αρχές Οκτωβρίου 2016Φίλες και φίλοι, υποστηρικτές του Πέτρου Ζωγράφου και της ερευνητικής ομάδας μας, εσείς που στην δύσκολη ανηφορική πορεία που επιλέξαμε μας παρέχετε την στήριξή σας και μας περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας ! 

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οφείλουμε όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα, για να ολοκληρώσουμε τις τελευταίες στροφές του αγώνα, ώστε να μπούμε σε λίγο καιρό στην τελική ευθεία. 

Στο σημείο αυτό, προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας, αφού καταφέραμε και ξεπερνούμε προοδευτικά όλες τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που μας έβαλαν και εξακολουθούν να βάζουν άνθρωποι και εντροπία ! 

Επιβάλλεται να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειές μας , επειδή όλοι έχουμε επενδύσει στο έργο αυτό τόση γνώση, τόση προσπάθεια, τόσο σχεδιασμό, τόσο πνεύμα και τόση ψυχή !

Χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις με στοχευμένη στρατηγική, για να καταφέρουμε όλα όσα σας υποσχεθήκαμε για παροχή άφθονης και φθηνής ενέργειας σε όλους τους πολίτες του κόσμου και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας, καθώς και για την ανάδειξη της πατρίδας μας σε ηγέτιδα δύναμη τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Τα μηνύματα που έρχονται από όλη την χώρα, αλλά και από τους Έλληνες ομογενείς που κατοικούν στις προηγμένες οικονομικά χώρες είναι πολύ ελπιδοφόρα, αφού όλοι διαπιστώνουν, ότι η δική μας συνολική θεώρηση συνιστά προς το παρόν την μοναδική συγκεκριμένη πρόταση για άρση του αδιεξόδου και τον επανακαθορισμό της πατρίδας μας, μετά από τόσα πρόσφατα ύπουλα χτυπήματα, ως τόπου προαγωγής της επιστήμης, της έρευνας και τεχνολογίας, αλλά και του πολιτισμού γενικότερα επ’ ωφελεία της ανθρωπότητας. 

Στο πλαίσιο αυτό πρέπει όλοι να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας, ότι δεν μπορούμε «να εμπιστευθούμε τους λύκους για να φυλάνε τα πρόβατα…» και ότι όσοι αποδείχθηκαν είτε μια φορά είτε περισσότερες ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας και της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, δεν μπορούν και δεν πρέπει να συμμετέχουν στην προώθηση και εκμετάλλευση των τεχνολογικών καινοτομιών που επιδρούν στην εποχή μας και συγκαθορίζουν το μέλλον μας.

Ήδη την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι στην χώρα μας μια ομάδα Αυστριακών επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στο τομέα της κατασκευής φωτοβολταϊκών, για συνομιλίες με την ομάδα μας σχετικά με την μεγάλη εφεύρεση παραγωγής υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας και πιθανότητες μελλοντικής συνεργασίας. Για τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες πληροφορηθήκαμε από Έλληνες εργαζόμενους στα εργοστάσιά τους, ότι πρόκειται για πραγματικούς φιλέλληνες με οικολογικές και ανθρώπινες ευαισθησίες. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις γι’ αυτή την συνάντηση ξεκίνησαν πριν 3 μήνες και οι επιχειρηματίες μας πληροφόρησαν, ότι έρχονται στην Ελλάδα με ένα αυτοκίνητο Tesla, για να συζητήσουμε και άλλα συναφή θέματα.

Περαιτέρω, δύο τηλεοπτικοί σταθμοί παγκόσμιας εμβέλειας και διεθνούς κύρους και αξιοπιστίας έρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιάσουν στο διεθνές κοινό με ρεπορτάζ από πρώτο χέρι τα επιστημονικά, τεχνολογικά και οικολογικά επιτεύγματα της ερευνητικής ομάδας μας.

Από σας, τα ακλόνητα στηρίγματα του Πέτρου Ζωγράφου και της ομάδας μας, ζητούμε μόνον να είστε σε ετοιμότητα, ώστε όταν σας καλέσουμε, να ανταποκριθείτε μαζί μας στις μεγάλες προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.


Άλλωστε, σε λίγο καιρό μπαίνουμε στην τελική ευθεία ! 

Η Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου ΖωγράφουShare on Google Plus

About ;-)

    Blogger Comment
    Facebook Comment