ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, 
υποστηρικτές του Πέτρου Ζωγράφου και της Ερευνητικής Ομάδας του 

Τώρα που ολοκληρώνεται η περίοδος του εορτασμού του Πάσχα, θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους σας μαζί με το Αναστάσιμο Μήνυμα και τις πλέον εγκάρδιες ευχές μας για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία ! Σας ενημερώνουμε ακόμα, ότι ο αγώνας από πλευράς μας συνεχίζεται με σκοπό να παραμείνει στην πατρίδα μας η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, ούτως ώστε να καταστεί το όπλο και το μέσον ανάταξης της πορείας της Ελλάδας προς την πρόοδο, την ευημερία και την διαρκή αναβάθμιση μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτομικών τεχνολογιών.

Οι δυνατότητες της ηλεκτροφασματικής θεωρίας και των εφαρμογών της για την παροχή άφθονης και φθηνής ενέργειας μέσω των καινοτομιών μας είναι πολύ μεγάλες και πρέπει να διασφαλίσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα για χάρη της επόμενης γενιάς των Ελλήνων. Γιατί οφείλουμε στους εαυτούς μας, στο έργο μας και σε ολόκληρο τον πλανήτη, να εξετάζουμε και να σκεφτόμαστε συνεχώς όλες τις πιθανότητες, καλές και κακές, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη για την χώρα μας και την ανθρωπότητα απόδοση της στρατηγικής τεχνογνωσίας μας. 

Το κοινωνικό κίνημα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ είναι ο άγρυπνος φρουρός όλου αυτού του κοινωνικού εγχειρήματος και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους διαρκώς αυξανόμενους φίλους, αλλά και από τους πολλούς κοινωνικούς φορείς και τα καταξιωμένα για τους αγώνες τους κινήματα με παρόμοιες ευαισθησίες για την σωτηρία της πατρίδας και του πλανήτη, που έρχονται πλέον κοντά μας, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό πόλο πίεσης στα κέντρα που είναι υπεύθυνα για την σημερινή κατάσταση. Ο απώτερος σκοπός όλων μας είναι να ελαφρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον πόνο του απλού πολίτη και ανθρώπου, που συνεχίζει να δοκιμάζεται βάναυσα. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε τις συνομιλίες για πιθανή συνεργασία με κάποιους επιστημονικούς και κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα των επαφών αυτών τόσο την ανάδειξη της τεχνογνωσίας μας, όσο και την ορθή και συμφέρουσα για όλους τους Έλληνες, αλλά και τους πολίτες του κόσμου, εκμετάλλευση της. Και ασφαλώς γνωρίζετε, ότι δεν στοχεύουμε στα χρηματικά ανταλλάγματα, γιατί αν αυτά ήταν το κύριο μέλημά μας, τότε θα είχαμε προ πολλού επιτύχει τον σκοπό μας. 

Τα καλλίτερα είναι μπροστά μας και έρχονται με γοργό βήμα ! Ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη και την πίστη στο έργο μας και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να πραγματώνονται οι ευχές για ανάσταση της πατρίδας και του πλανήτη μας ! 

Για την Ερευνητική Ομάδα
Πέτρος Ζωγράφος
Share on Google Plus

About -

    Blogger Comment
    Facebook Comment