Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Αποτελέσματα ψηφοφορίας για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου

Ανάλυση και παρατηρήσεις αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου από την ομάδα ΕΛΛΩ

Καταρχάς  να υπενθυμίσουμε πως ο στόχος της ψηφοφορίας αυτής είχε να κάνει με το κατά πόσο πιστεύετε πως η εφεύρεση αυτή θα καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες του εφευρέτη στο μέλλον και γενικότερα των ανθρώπων που την πίστεψαν και όχι με το αν η εφεύρεση είναι αληθινή, έχει μυστικά, δουλεύει ή δεν δουλεύει κλπ.

Δεν ψάξαμε δηλαδή να βρούμε υποστηρικτές ή μη, αυτής της εφεύρεσης, παρά μόνο να εντοπίσουμε την τάση της κοινής γνώμης για τις προσδοκίες που γεννιούνται μέσα από την προοπτική μιας τέτοιας εφεύρεσης. Θέσαμε διάφορες ερωτήσεις, εκ των οποίων και μερικές ερωτήσεις «κλειδιά» που θα μας έδιναν, θεωρητικά πάντα, επιπλέον τάσεις από αυτήν που αρχικά ζητούσαμε.

Για παράδειγμα, από το σύνολο των εννέα επιλογών, μόνο οι έξι επιλογές ανταποκρίνονται στο αρχικό ερώτημα της ψηφοφορίας. Οι υπόλοιπες τρεις, εσκεμμένα τοποθετημένες στο σύνολο των επιλογών και ανακατεμένες μεταξύ τους, ξεφεύγουν από το «ζητούμενο» και ψάχνουν για επιπλέον τάσεις που, ίσως, να αποκαλύψουν, με έξυπνο τρόπο, μία άλλη τάση που, ενδεχομένως, να θέλει να μας πει κάτι σημαντικό. Και ως εκ τούτου σας παρουσιάζουμε αυτό που προέκυψε από αυτή την τάση…

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε πως κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας το λογισμικό μας εντόπισε διάφορους επίδοξους «καταχραστές» της ψηφοφορίας που θέλησαν εσκεμμένα να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, προσπαθώντας να καταχωρήσουν πολλαπλές ψήφους στο σύστημα, ωστόσο το λογισμικό μας τους εντόπισε και διέγραψε τις ψήφους τους, κρατώντας παράλληλα τις πληροφορίες των IP τους για παν ενδεχόμενο. Δεν είναι πως δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το παράξενο όμως, και ταυτόχρονα αυτό που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως το 82% αυτών των επίδοξων hacker, προσπάθησαν να εξαπατήσουν την εγκυρότητα της ψηφοφορίας υπέρ μίας και μόνο επιλογής από το σύνολο των εννέα επιλογών. Την τελευταία. Και μάλιστα με επίμονο και συστηματικό τρόπο. Νομίζοντας ηλιθίως πως με αυτήν την ενέργεια και πως αν αυξήσουν τα ποσοστά της συγκεκριμένης επιλογής θα καταστήσουν την εφεύρεση άχρηστη.

Μια τέτοια δηλαδή εκδήλωση κίνησης φανερώνει από την δυναμική της το προφανές, πως δηλαδή εσκεμμένα επιλέγεται η τελευταία επιλογή, και μάλιστα τόσο φανατικά, για να προσπαθήσει να επηρεάσει άλλες απαντήσεις, ή να «προλάβει» τυχόν άλλες επιθυμητές επιλογές, αλλοιώνοντας πρακτικά εν τη γενέσει του το αποτέλεσμα! Προκαλεί επομένως εύλογα ερωτήματα ο στόχος και οι αιτίες μιας τέτοιας κίνησης, που παρά την αρνητική διάστασή της ως προς την ουσία της εφεύρεσης, καταλήγει τελικώς να αντιστρέψει –βάσει των καταγεγραμμένων κινήσεων–  το ψεύτικο και τεχνητά προκληθέν αποτέλεσμα και να υπογραμμίσει την ουσία μιας τέτοια εφεύρεσης, που δείχνει να ενοχλεί μερικά συμφέροντα. Αλλιώς ποιος ο λόγος κάποιος τυχαίος χρήστης στο διαδίκτυο να μπει στον κόπο να κάνει μια τέτοια επίθεση, σε μια προσπάθεια, απλώς να μετρηθεί η άποψη της κοινής γνώμης; Αναρωτιέται κανείς δηλαδή, τι φοβάται ο ηθικός αυτουργός μιας τέτοιας εκστρατείας παραπληροφόρησης και τελικά, πόσο σοβαρή και ουσιαστική φαίνεται να είναι η εν λόγω εφεύρεση, για να καταφέρνει να γίνεται πονοκέφαλος στους μικρόνοες;

Συνεπώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τυχαία ή αναμενόμενη στα λογικά όρια μια τέτοια δραστηριότητα. Από την άλλη, αν και γνωρίζουμε πως μια τέτοια ψηφοφορία, απρόσωπη, χωρίς διαπίστευση των ατομικών στοιχείων κάθε ψηφοφόρου, δεν μπορεί, εκ των πραγμάτων, να δώσει ικανοποιητικές πληροφορίες και να εξάγει σαφή συμπεράσματα των αντίστοιχων τάσεων, μας δίνει παρόλα αυτά, λόγω της μεγάλης ποσοστιαίας διαφοράς, ένα σαφές μήνυμα το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί τόσο εύκολα. Και το μήνυμα αυτό «φωνάζει» και υποδεικνύει πως το 66% των ψηφοφόρων πιστεύει πως η εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου θα εκπληρώσει τις προσδοκίες για τις οποίες ονειρεύτηκαν, τόσο ο εφευρέτης, όσο και αυτοί που την πίστεψαν. Αυτό είναι ένα ισχυρό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο μήνυμα και αίσθημα, παρά την τρέχουσα νωθρή, οικονομική και κοινωνική κατάσταση που ζει τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας λόγω της «κρίσης», που, όμως, δεν πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε ως προς την επίτευξη της επαναφοράς της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο μας.

Το μήνυμα αυτό μας φανερώνει ή αν θέλετε σκιαγραφεί εκτός από την καθαρή εικόνα των προσδοκιών του Έλληνα, ταυτόχρονα, το χαρακτήρα του Έλληνα εφευρέτη προς την συνέχιση όλων αυτών που ξεκίνησε να κάνει, δηλαδή προς όφελος, όχι τόσο το προσωπικό του, αλλά κυρίως το συλλογικό. Είναι αμελητέοι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της «παγίδας» ερώτησης : “Πιστεύω πως η συσκευή θα εκπληρώσει τις προσδοκίες του εφευρέτη, αλλά όχι και των ανθρώπων που τον πίστεψαν.” Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν ουσιαστικά άνθρωποι μεταξύ των υποστηρικτών της εφεύρεσης που να πιστεύουν πως ο Κος Πέτρος Ζωγράφος ενδέχεται να εξαπατήσει τους ακόλουθούς του και για αυτό ο εφευρέτης θα πρέπει να είναι ευγνώμων για την τόση μεγάλη αποδοχή και εμπιστοσύνη που δέχεται από ένα τόσο μεγάλο κοινό που πιστεύει τόσο πολύ σε αυτόν, όσο και στην εφεύρεσή του.

Σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνει τελευταία το hellagen.gr για το συγκεκριμένο θέμα, η συμφωνία της γερμανικής εταιρείας με την ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου για αξιοποίηση της συσκευής εκτός ελληνικών συνόρων, έχει θορυβήσει λίγο τους υποστηρικτές του, σε τέτοιο βαθμό, που πολλοί από αυτούς να μην επιθυμούν κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά όμως η ερμηνεία της τάσης στην επιλογή 5 μας δείχνει πως οι υποστηρικτές του Πέτρου Ζωγράφου έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στον Άνθρωπο – Έλληνα Πέτρο Ζωγράφο, για αυτό ο εφευρέτης θα πρέπει, (και είμαστε σίγουροι πως το έχει κάνει ήδη), να το πάρει πολύ σοβαρά υπόψη του.

Κατά γενική ομολογία, στην ψηφοφορία οι 7 επιλογές σε σύνολο 9 επιλογών, (εκτός τις 7 και 9), δέχονται και θεωρούν εμμέσως πλην σαφώς πως η εφεύρεση είναι λειτουργική και «αληθινή», ασχέτως με την διαφορετικότητα του θέματος της ερώτησης.

Το ποσοστό που ουσιαστικά δέχεται την εφεύρεση ως μια πραγματικά επαναστατική εφεύρεση και ως λύση του ενεργειακού προβλήματος, άσχετα αν πιστεύει στην εκπλήρωση των προσδοκιών ή όχι, δεν είναι το 66% αλλά πάνω από το 94%. Αντίθετα το ποσοστό που δεν δέχεται την εφεύρεση ως «αληθινή», παρά τις επιστημονικές αποδείξεις και παραδοχές τόσων επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένων την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ευτυχώς, είναι αρκετά μικρό, έως αμελητέο στο σύνολο των ψήφων. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί θα πρέπει αυτοί που ψήφισαν την τελευταία επιλογή να μάθουν πρώτα από όλα την έννοια της λέξεως «Επιστήμη» πριν ακόμα μεταφράσουν στον εγκέφαλό τους την Επιστήμη ως πεποίθηση του «πιστεύω ή δεν πιστεύω» σε κάτι. Η Επιστήμη δεν είναι ούτε εμμονή, ούτε θρησκεία, ούτε ποδοσφαιρικός σύλλογος που βασίζεται σε δόγματα, φανταστικούς θεούς και υποκειμενικές αντιληπτικές ικανότητες. Δεν έχει να κάνει με συμπάθειες και αντιπάθειες προσώπων ή καταστάσεων. Δεν έχει στόχο τον έλεγχο των μαζών και ούτε ενδιαφέρεται για δημοτικότητα μέσω των ΜΜΕ. Η Επιστήμη είναι ένα σύνολο ειδικών και σε ιδιαίτερο βαθμό Γνώσεων για συγκεκριμένο αντικείμενο έρευνας κάθε φορά με βάση την τεκμηρίωση και απόδειξη με σκοπό την εξέλιξη της ανθρώπινης Γνώσης.

Άρα δεν μπορεί να συνδεθεί σε καμία περίπτωση με συμπεριφορά οπαδών ή φανατισμό πεποιθήσεων και εκ των πραγμάτων δεν ενδιαφέρεται για γνώμες κρετίνων μεσαιωνικής αντίληψης του τύπου: η Γη είναι επίπεδη, και το πιστεύω αυτό γιατί έτσι μου αρέσει…!!! Πως γίνεται να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κωφεύουν σε μια επιστημονική απόδειξη και να ισχυρίζονται, έτσι, «επειδή τους αρέσει», πως δεν αποδέχονται την εφεύρεση; Πως είναι δυνατόν στην αυγή του 21ου αιώνα, τέτοιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν την Επιστήμη σαν μια άλλη πρωινή εκπομπή με πλούσιο ρεπορτάζ αστρολογίας και μαγειρικής τέχνης; Σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος. Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή 6, που αν και βγαίνει δεύτερη στο σύνολο των επιλογών, καταδεικνύει, ίσως, τον φόβο των υποστηρικτών της εφεύρεσης για υποχθόνια «παιχνίδια» του παγκόσμιου κατεστημένου με σκοπό την συγκάλυψη της εφεύρεσης προς όφελος των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών.

Οι ψήφοι αυτοί θα μπορούσαν κάλλιστα να ενσωματωθούν στις ψήφους της επιλογής 1, ή ακόμα και της επιλογής 2 και 3, εφόσον μία καινούργια ανακοίνωση για το μέλλον της εφεύρεσης, τους αναπτέρωνε την αισιοδοξία έναντι στην απαισιοδοξία που κατέχουν ήδη για τον μέλλον της συσκευής. Θεωρούμε φυσιολογική την αντίδραση των ψηφοφόρων στην επιλογή 7, για τον ορθολογικό τρόπο σκέψης τους, (παρότι δεν συμφωνεί με την παραπάνω αντίληψη), αλλά καταδεικνύει την σοβαρότητα του θέματος από μια άλλη οπτική γωνία, που και αυτή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Και τέλος θέλουμε να επισημάνουμε την λογική αντίδραση του 4,25% στην 8η υποψηφιότητα, που παρά τις σαφώς ορθολογικές απόψεις της, ξεχνά πως τόσο λεπτά θέματα που αφορούν την παγκόσμια οικονομία προϋποθέτουν και τους ανάλογους λεπτούς χειρισμούς.

Η ομάδα ΕΛΛΩ δίνει συγχαρητήριά στον Κο Πέτρο Ζωγράφο και την ομάδα του και θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον εφευρέτη για την τεκμηρίωση, αξιοποίηση και ανάδειξη του Ελληνικού πνεύματος προς την ανθρωπότητα, μία τακτική που χαρακτηρίζει τον Έλληνα όχι μόνο λόγο της Ιστορίας του, αλλά και λόγω της μοναδικής στο Σύμπαν, στοιχειοθέτησης του DNA του.

Ομάδα ΕΛΛΩ

Αποτελέσματα ψηφοφορίας για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου

Αποτελέσματα ψηφοφορίας

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

1Ναι, το πιστεύω. Αργά ή γρήγορα η εφεύρεση θα αλλάξει το ενεργειακό κατεστημένο του πλανήτη, με πολλά οφέλη για την ανθρωπότητα.66,08%
1527
2Ναι, πιστεύω στην εφεύρεση, αλλά όχι στις προσδοκίες για «παγκόσμια ενεργειακή επανάσταση».5.89%
140
3Πιστεύω στην εφεύρεση, αλλά νομίζω, πως τελικά το κόστος της συσκευής και του καύσιμου μετάλλου θα εξισωθεί με τα τρέχοντα ενεργειακά κόστη.2.56%
61
4Αν και πιστεύω πως η εφεύρεση θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα, στο τέλος, είτε θα ξεχαστεί, είτε θα γίνει προνόμιο για λίγους.2.94%
70
5Πιστεύω πως η συσκευή θα εκπληρώσει τις προσδοκίες του εφευρέτη, αλλά όχι και των ανθρώπων που τον πίστεψαν.1.05%
25
6Όχι. Δεν πιστεύω πως τα παγκόσμια καρτέλ πετρελαίου θα αφήσουν την εφεύρεση να προχωρήσει.11.39%
271
7Έχω τις αμφιβολίες μου. Αν είναι αλήθεια, πώς γίνετε να σιωπά η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για ένα τέτοιο θέμα;3.15%
75
8Δεν θα εκπληρωθεί καμιά προσδοκία. Η εφεύρεση έχει πολλά κρυφά σημεία. Αν ο εφευρέτης ήθελε να τον γράψει η ιστορία, δεν θα έκρυβε τίποτα και ο καθένας θα μπορούσε να την κατασκευάσει παγκοσμίως. Μόνο τότε θα είχαμε «παγκόσμια ενεργειακή επανάσταση».4.25%
101
9Όλα είναι μια απάτη. Δεν πιστεύω καν στην εφεύρεση.2.69%
64

Αποτελέσματα ψηφοφορίας

Ανακοίνωση της Ερευνητικής Ομάδας Πέτρου Ζωγράφου ως προς τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Όλα εμείς, τα μέλη της Ερευνητικής Ομάδας Πέτρου Ζωγράφου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους ψήφισαν στην διαδικτυακή έρευνα-γκάλοπ για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου του ιστότοπου hellagen.gr και κατέδειξαν με μεγάλη πλειοψηφία την πίστη τους στην λειτουργικότητα της εφεύρεσης, αλλά και στις δυνατότητες και προοπτικές εκμετάλλευσης της προς όφελος του ελληνικού λαού και των πολιτών όλου του κόσμου.
Να είστε σίγουροι, ότι δεν πρόκειται να διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από πλευράς μας αρμόζουν και στην Ομάδα ΕΛΛΩ, που είχε την πρωτοβουλία διεξαγωγής αυτής της διαδικτυακής έρευνας από τον ιστότοπό της, τόσο για τον επιστημονικά άψογο τρόπο επιλογής ερωτήσεων και διενέργειας της έρευνας, όσο και για τα μέτρα ασφαλείας με σκοπό την αποτροπή και τον αποκλεισμό πολλαπλών επιθέσεων «γνωστών-άγνωστων» χάκερς υποκινούμενων από διάφορα συμφέροντα, με στόχο την αλλοίωση των αποτελεσμάτων και την απαξίωση της εφεύρεσης με πλασματικές αρνητικές ψήφους.
Να είστε βέβαιοι, ότι όλοι μας εκτιμούμε μετά λόγου γνώσεως τις προσπάθειές σας.

Για την Ερευνητική Ομάδα
Πέτρος Ζωγράφος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Κ,Μπεκος
Κ,Μπεκος
7 Νοεμβρίου 2016 5:56 ΜΜ

Τα συγχαρητήρια μου κύριοι, δεν είναι αρκετά.
Τέτοια άψογη εκτέλεση και χειρισμό της διαδικασίας, θα την ζήλευαν πολύ μεγάλα συγκροτήματα ενημέρωσης στην πατρίδα μας. Κι εγώ ως αναγνώστης σας, θα σας στηρίζω με κάθε δυνατό τρόπο.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x