Ιδιαιτερότητες του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος

Στην σημερινή παρουσίαση θα εξηγήσω ορισμένες ιδιαιτερότητες του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που δεν είναι ευρέως γνωστές, αυτό θα γίνει με την βοήθεια ειδικών οργάνων μέτρησης.

Ιδιαιτερότητες του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που δεν είναι ευρέως γνωστές

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Στην σημερινή παρουσίαση θα εξηγήσω ορισμένες ιδιαιτερότητες του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που δεν είναι ευρέως γνωστές, αυτό θα γίνει με την βοήθεια ειδικών οργάνων μέτρησης. Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή σε όσα θα αναλύσω, για την καλύτερη κατανόηση των καινοτομιών. Η Ελλάδα περνά αυτό που μόνο ως τη χειρότερη οικονομική κρίση στον κόσμο μπορεί να χαρακτηριστεί. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα περισσότερα εκκρεμή φορολογικά χρέη από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Οι βιομηχανικές ζώνες της Ελλάδας μοιάζουν με πόλεις φαντάσματα. Εγκαταλελειμμένα εργοστάσια που έχουν μαραζώσει, ακολουθούν την πορεία αποσύνθεσης της ελληνικής οικονομίας. Οι βιομήχανοι αντί να παράγουν, έγιναν πλέον εισαγωγείς ξένων προϊόντων. Σε μια χώρα που ως τώρα, συχνά, έβλεπε τους προορισμούς, αλλά δεν έβλεπε τις διαδρομές, είναι απολύτως αναγκαίο να πάρουμε επιτέλους τα μαθήματα από το παρελθόν καλά και άσχημα, και με σοβαρότητα, βούληση και κυρίως όραμα, να αποφασίσουμε και να οργανώσουμε την πρόοδό μας βήμα – βήμα προχωρώντας στο μέλλον. Και γι’ αυτό χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Όπως και τότε την αλλαγή και την απελευθέρωση της χώρας την έφεραν κάποιοι μικροί και ασήμαντοι Έλληνες το ίδιο θα γίνει και σήμερα με την ενεργειακή απελευθέρωση.

Η ερχόμενη παρουσίαση θα είναι σημαντική θα αναλυθούν διάφορα φαινόμενα συντονισμού και όλοι θα πρέπει να την παρακολουθήσετε.

Πέτρος Ζωγράφος 27-1-2022

Πέτρος Ζωγράφος . Μας ξεναγεί στo εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Β)
Πέτρος Ζωγράφος . Μας ξεναγεί στo εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Β)

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ερευνητικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού, Τηλεματικής και Κυβερνοφυσικών Συστημάτων...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x