Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στο γραφείο του Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής (ΤΜΒΣΠ), Καθ. Γ. Πρινιωτάκη, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ερευνητικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού, Τηλεματικής και Κυβερνοφυσικών Συστημάτων (ΕΗΑΤΚΣ), από τον Διευθυντή του Καθ. Δ. Κάντζο, και του διαπρεπούς επιστήμονα, ερευνητή κι εφευρέτη κ. Πέτρου Ζωγράφου (hellagen.gr).

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΜΒΣΠ, με θέματα αξιοποίησης του υδρογόνου για ενεργειακούς σκοπούς. Εκτός από τους δύο παραπάνω υπογράφοντες, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Δρ. Ιωάννης Σπηλιόπουλος, συνεργάτης και νομικός σύμβουλος του κ. Π. Ζωγράφου, ο Καθ. Ευάγγελος Πάλλης, Διευθυντής του Τομέα 2 του ΤΜΒΣΠ, o Καθ. Θεόδωρος Γκανέτσος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Μη-Καταστροφικών Ελέγχων και Μεθοδολογιών Διάγνωσης Συστημάτων (NDT-SD Lab), και τα μέλη του ΕΗΑΤΚΣ Δρ. Χρήστος Δρόσος (ΕΔΙΠ Α΄) και Δρ. Ευάγγελος Παπακίτσος (ΕΔΙΠ Α΄).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα ενέργειας και υδρογόνου, ενώ παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλομένων μερών, συνεργασίας η οποία ήδη άρχισε να αποδίδει καρπούς, καθώς το πρώτο σχετικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/12/2023, σε φοιτητές του ΠΜΣ «Μη Επανδρωμένα Αυτόνομα και Τηλεκατευθυνόμενα Συστήματα».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x