Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης

Στο Δημαρχείο Περιστερίου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, (10 Ιουλίου 2022), η παρουσίαση  του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος από τον Πέτρο Ζωγράφο και την επιστημονική του ομάδα.

Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο επιστημονικό κοινό. Ο αντιδραστήρας ψυχρής καύσης  (που δεν λειτουργεί όπως οι συμβατικές μηχανές εσωτερικής καύσης με ρυπογόνους υδρογονάνθρακες),  έχει τη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έως 50 Κw.

Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης
Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης

Η επιστημονική ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου αποτελείται μεταξύ άλλων και από τον καθηγητή φυσικής Γιώργο Μποτσάκη αλλά και από τον ομότιμο καθηγητή εφαρμοσμένης γεωλογίας και γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών Σταύρο Παπαμαρινόπουλο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση:

Παρουσίαση του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης από τον Πέτρο Ζωγράφο και την επιστημονική του ομάδα
Παρουσίαση του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης από τον Πέτρο Ζωγράφο και την επιστημονική του ομάδα

Το επιστημονικό ενδιαφέρον μίας τέτοιας παρουσίασης είναι προφανώς αυτονόητο. Καθηγητές Πανεπιστημίων και γνωστοί επιστήμονες στον τομέα των Φυσικών Επιστημών παρακολουθούν την εξέλιξη της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου και της επιστημονικής του ομάδας σε μία μάλιστα χρονική περίοδο με έντονα ενεργειακά αδιέξοδα σε πλανητικό επίπεδο.

Όταν ο Πέτρος Ζωγράφος, όταν παρουσίαζε παλαιότερα τη συσκευή του και υποστήριζε ότι με την ενέργεια που κατόρθωσε να παράξει παρακάμπτεται ο δεύτερος νόμος Θερμοδυναμικής του θεωρήματος του Carnot, μεγάλο μέρος της ακαδημαϊκής κοινότητας τον χλεύασε.

Το 2021 όμως ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά ιδρύματα στον κόσμο, το Max Planck, ήρθε να τον επιβεβαιώσει ανακοινώνοντας πως με ειδικές ηλεκτροχημικές αντιδράσεις είναι δυνατή η μετατροπή χημικής ενέργειας σε ηλεκτρική μεγάλης ισχύος, χωρίς τον περιορισμό της αρχής του Carnot.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
anast
anast
19 Οκτωβρίου 2022 8:26 ΠΜ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ 3KW ΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

nio artful
nio artful
19 Φεβρουαρίου 2024 3:37 ΠΜ

εγω εχω πιστει συνχαρητηρια απλα παρακαλω δωστε μια απαντιση σε αυτο το συκοφαντικο Ελληνικο σαιτ που παρουσιαζει την εφευρεση σαν απατη
https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/08/22/petros-zografos-2nd-law-circumvention-pseudoscience/

nio artful
nio artful
19 Φεβρουαρίου 2024 3:44 ΠΜ

μολις ειδα οτι εχετε σχετικο αρθρο …θα το διαβασω https://www.hellagen.gr/o-ypoptos-rolos-ton-ellinikahoaxes/

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x