Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Παρουσίαση του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος

Ο Πέτρος ζωγράφος και η επιστημονική του ομάδα παρουσιάζουν τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος έως 50 ΚW

Κυριακή 10 Ιουλίου
στο Δημαρχείο Περιστερίου
στις 13:00

Μία εξαιρετικά σημαντική επιστημονική παρουσίαση πρόκειται να λάβει χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιουλίου στο Δημαρχείο Περιστερίου. Ο Πέτρος Ζωγράφος και η επιστημονική του ομάδα πρόκειται να παρουσιάσουν στο επιστημονικό κοινό τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος (που δεν λειτουργεί όπως οι συμβατικές μηχανές εσωτερικής καύσης με ρυπογόνους υδρογονάνθρακες), ο οποίος έχει την δυνατότητα παραγωγής  ηλεκτρικής ενέργειας έως 50 Κw.

Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 13:00 της Κυριακής και θα συμμετέχουν πολλοί επιστήμονες που έχουν προσκληθεί.

Για το ευρύ κοινό η παρουσίαση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά ζωντανά από τη «Ζούγκλα», η οποία εξ αρχής έχει αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοποριακή εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου.

Το επιστημονικό ενδιαφέρον μίας τέτοιας παρουσίασης είναι προφανώς αυτονόητο. Καθηγητές Πανεπιστημίων και γνωστοί επιστήμονες στον τομέα των Φυσικών Επιστημών θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου και της επιστημονικής του ομάδας σε μία μάλιστα χρονική περίοδο με έντονα ενεργειακά αδιέξοδα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x