Ο Πέτρος Ζωγράφος μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Δ)

Ο Πέτρος Ζωγράφος μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Δ)

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΕΕΤ

Πέτρος Ζωγράφος 7 Μαρτίου 2022

Φίλες και φίλοι,

Η ανάγκη αλλαγής πλεύσης της ανθρωπότητας είναι προφανής, ιδιαίτερα ως προς τον τρόπο παραγωγής της χρήσιμης για την διαβίωση και την ανέλιξή μας ενέργειας, αφού τα ορυκτά καύσιμα έχουν οδηγήσει την εξελικτική μας πορεία σε λανθασμένο δρόμο. Θεμελιώδης αρχή αυτού του βρώμικου συστήματος είναι ότι εάν δεν είσαι μαζί μας τότε είσαι εχθρός μας, ακριβώς το ίδιο έγινε και κατά την διάρκεια της κατοχής της πατρίδας μας, σε όλους τους προδότες έδωσαν αξιώματα και θέσεις, ενώ τους Ήρωες τους καταδίκασαν στην αφάνεια και στο περιθώριο αυτό μας το έχει αποδείξει και η ιστορία ο Ήρωας Νικηταράς κατέληξε ζητιάνος, ατελείωτη είναι η λίστα αυτών των περιπτώσεων για να την αναλύσουμε τώρα.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα η πατρίδα μας από την ξενόφερτη τεχνοεπιστήμη, αν την αφήσουν ελεύθερη.

Πέτρος Ζωγράφος-Μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Δ)
Πέτρος Ζωγράφος-Μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Δ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ερευνητικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού, Τηλεματικής και Κυβερνοφυσικών Συστημάτων...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x