Ο Πέτρος Ζωγράφος μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Γ)

Ο Πέτρος Ζωγράφος μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Γ)

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι.

Η ηθική, η φιλοσοφία, η κοσμολογία, η οικολογική συνείδηση και ο ανθρωπισμός, είναι απαραίτητο να συμπορεύονται με την εκμάθηση των κανόνων του σύμπαντος μας, δηλαδή τις θετικές επιστήμες, προκειμένου να δημιουργηθούν ολοκληρωμένοι πολίτες και παν-επιστήμονες, που θα καταφέρουν να μετουσιώσουν τους φυσικοχημικούς τύπους και την ερμηνεία της κίνησης των κβάντων, σε μακροπρόθεσμο όφελος για την ανθρωπότητα και την ευζωία των πολιτών.

Βέβαια, για τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ, όλα τα παραπάνω αποτελούν «ψιλά γράμματα», ιδιαιτέρως δε, όταν όλα αυτά αντιπαλεύουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα. Το ότι όλοι αυτοί, αλλά και τα παιδιά τους, θα πρέπει να ζήσουν στον ίδιο πλανήτη με τους υπόλοιπους εμάς «απλοϊκούς» ανθρώπους, δεν φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαίτερα. Τα βραχυχρόνια οφέλη τους είναι σε προτεραιότητα. Ας μην ψάχνουμε αλλού τις αιτίες ρύπανσης του περιβάλλοντος. Οι πολιτικοί, μαζί με τα οργανωμένα συμφέροντα και τα ΜΜΕ με την μορφή που έχουν σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή μόλυνσης του πλανήτη.

H σημερινή κατάσταση μας θέτει όλους ενώπιον μιας ιστορικής ευθύνης, για εμάς η προστασία του περιβάλλοντος και η καινοτομία συμβαδίζουν η σωτηρία του πλανήτη βρίσκεται στις ηθικές αποφάσεις του καθενός μας!

Πέτρος Ζωγράφος Μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Γ)
Πέτρος Ζωγράφος Μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Γ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΗΑΤΚΣ και Πέτρου Ζωγράφου

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ερευνητικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού, Τηλεματικής και Κυβερνοφυσικών Συστημάτων...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x