Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει η ενεργειακή απελευθέρωση του πλανήτη

Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει η ενεργειακή απελευθέρωση του πλανήτη

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΕΕΤ

Η ενέργεια έπαιξε πάντοτε σημαντικό ρόλο στην άνοδο και την πτώση των πολιτισμών, ενώ ο σημερινός, δεν είναι ο πρώτος μεγάλος πολιτισμός στην ιστορία που βρίσκεται αντιμέτωπος με ενεργειακή κρίση. Το γεγονός της ύπαρξης των ορυκτών καυσίμων πυροδοτεί βίαιες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο. Σε έναν κόσμο με ορυκτά καύσιμα, ο έλεγχος των αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου αποτελεί το βασικό συστατικό της εθνικής ισχύος. Ιράν, Ιράκ, Συρία, Νιγηρία, Νότιο Σουδάν, Ουκρανία, Θάλασσα της Ανατολικής και Νότιας Κίνας, όπου κι αν κοιτάξουμε, ο κόσμος φλέγεται από νέες εντεινόμενες συγκρούσεις. Με την προσάρτηση της Κριμαίας, η Ρωσία διπλασίασε ουσιαστικά την υπεράκτια περιοχή που ελέγχει την Μαύρη Θάλασσα, η οποία “φιλοξενεί” δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου καθώς και πολύ μεγάλα αποθέματα φυσικού αερίου.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα «Μεγάλα Συμφέροντα» δεν θέλουν με κανένα τρόπο να αυτονομηθεί η κάθε οικογένεια και να γίνει παραγωγός της δικής της ενέργειας, γιατί θα ξέφευγε έτσι ο ανθρώπινος πληθυσμός από τον έλεγχό τους. Φανταστείτε λοιπόν τι σημαίνει να βρεθούν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να τους χαλάσουν τα σχέδια, προτείνοντας κάτι καινούργιο. Φανταστείτε μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν και ποιους είναι ικανοί να επιστρατεύσουν για να το σταματήσουν.

Κι όμως φίλοι μου η ιστορία επαναλαμβάνεται, με ζωντανό παράδειγμα τη μεγάλη εφεύρεση του Έλληνα ερευνητή κ. Πέτρου Ζωγράφου, η οποία έχει εξεταστεί ενδελεχώς από μεγάλους οργανισμούς του Ελληνικού Κράτους και από εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας, οι οποίοι έχουν ήδη εκφραστεί δημόσια σε έγκριτες ελληνικές εφημερίδες.   Μάλιστα, ως επιβεβαίωση της μεγάλης αυτής εφευρέσεως, είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικές ανακοινώσεις γύρω από τον δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής, από τεράστιους διεθνείς οργανισμούς όπως το  “Max Planck Institute” και το “HIDEN” εν έτη 2022, την στιγμή που ο Έλληνας ερευνητής είχε ήδη μιλήσει για την παράκαμψη του δεύτερου νόμου της θερμοδυναμικής από το 2016.

Τι  άλλο πρέπει λοιπόν να δούμε για να καταλάβουμε επιτέλους τι συμβαίνει; Οι ίδιοι πάντα άνθρωποι της πολιτικής, με τους συνεργάτες τους των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.  Αλλά πάντα έτσι βρώμικα λειτουργούσε το σαθρό αυτό σύστημα, με αποτέλεσμα να φέρουν την πατρίδα σε αυτή τη δεινή κατάσταση.   Τίποτα δεν αφήνουν  να αναπτυχθεί. Έτσι έγινε και με την Ελληνική ερευνητική ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου.  Λοιδορήθηκε και κυνηγήθηκε τόσο λυσσαλέα και άνανδρα. Eίναι εύκολο φίλοι μου να καταλάβουμε γιατί ο Πέτρος Ζωγράφος με την ομάδα του δεν άγγιξε δημόσιο χρήμα.  Γιατί ότι έκανε το έκανε χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά τους Έλληνες Πολίτες.  Ένας άλλος σημαντικός λόγος που  κυνηγήθηκε η ερευνητική αυτή ομάδα είναι ότι διαφωνεί  με τη μαζική εγκατάσταση των τεράστιων αιολικών πάρκων και την καταστροφή που επιφέρουν στην φύση και στο περιβάλλον.   Η ερευνητική ομάδα ποτέ δεν ήταν κατά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όταν η εφαρμογή τους γίνεται συνετά για το κάθε σπίτι και για την κάθε οικογένεια. Στο τέλος του κειμένου επισυνάπτουμε την μελέτη του πανεπιστημίου “Harvard” που επιβεβαιώνει την καταστροφή που επιφέρουν τα μεγάλα αιολικά πάρκα στα οικοσυστήματα και στη φυσική ροή των ρευμάτων του αέρα. Εμείς δεν συμφωνούμε σε αυτή την επερχόμενη καταστροφή που μοναδικό σκοπό έχει τον πλουτισμό κάποιων συγκεκριμένων οικογενειών…

Διάφορες ομάδες φαινομενικά ‘’αντιθέτων πολιτικών ιδεολογιών’’ που λογοδοτούν στα ίδια αφεντικά συνεργάζονται και συμπλέουν πλήρως με σκοπό να σταματήσουν αυτή την ελληνική προσπάθεια, εξυπηρετώντας έτσι τα κοινά αφεντικά τους. Αυτές οι ομάδες, αντί να αναγνωρίσουν τους πραγματικούς υπαίτιους που έφτασαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση και να στραφούν  εναντίον τους, αντιθέτως σαν πρόβλημα βλέπουν τον κ. Πέτρο Ζωγράφο και την ερευνητική του ομάδα.  Φαίνεται πως αυτό ενδιαφέρει τους αυτόκλητους σωτήρες και όχι τους υπαίτιους που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιδορούσαν και απειλούσαν τον Έλληνα ερευνητή γιατί δεν έκανε την επίδειξη της εφεύρεσης, μεγάλης Ισχύος, λησμονώντας σκοπίμως ότι τα τελευταία δυόμιση χρόνια περίπου, τίποτα και καμία συγκέντρωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω του κορονοϊού.

Τέλος, όπως προβλέπει και το Ελληνικό Σύνταγμα, η έρευνα πρέπει να ενθαρρύνεται και να προστατεύεται και όχι να αποθαρρύνονται και να διώκονται οι ερευνητές.  Επίσης, το να στεφθεί από επιτυχία μία ερευνητική προσπάθεια, έχει γενικά ελάχιστες πιθανότητες με ποσοστά επιτυχίας κάτω από του 1%.  Αυτό που κάνουν λοιπόν κάποιοι κύκλοι είναι έγκλημα, γιατί μια χώρα δίχως έρευνα είναι καταδικασμένη σε θάνατο και σε μαρασμό. Όμως λησμονούν ότι αυτή τη φορά υπάρχει και όραμα και σχεδιασμός. Η μεγάλη εφεύρεση δεν θα έχει την ίδια τύχη που είχαν δεκάδες ελληνικές εφευρέσεις και που κατά παράξενο τρόπο “οδηγήθηκαν’’  όλες στο εξωτερικό.

Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει η ενεργειακή απελευθέρωση του πλανήτη

ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ COVID ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ O ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ.

 Βιβλιογραφικές Αναφορές:

https://www.city-journal.org/wind-power-is-not-the-answer

https://news.harvard.edu/…/large-scale-wind-power-has…/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
anast
anast
19 Μαΐου 2022 11:52 ΜΜ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ!

https://www.youtube.com/watch?v=0B0wPUmZB3U&ab_channel=HiddenTechnology

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x