Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το μεγαλείο του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Βλάσης Μάρας, παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης γυμναστικής και ολυμπιονίκης, δεν έχει ανάγκη από συστάσεις ούτε από επαίνους. Τον γνωρίζει και τον τιμά όλη η Ελλάδα, όχι μόνο για τις αθλητικές επιδόσεις του που επί 20 χρόνια προβαλαν την χώρα μας, αλλά και για τον χαρακτήρα και το ήθος του που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.

Το μεγαλείο του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Βλάσης Μάρας δεν συνηθίζει να μιλά συχνά δημόσια, παρά μόνον αν πιστεύει ότι έχει κάτι σημαντικό να πεί. Και τώρα θεωρεί σημαντικό θέμα το γεγονός, ότι συστρατεύεται και πιστεύει ακλόνητα στον αγώνα του Πέτρου Ζωγράφου και της Ομάδας του, ώστε νοιώθει την ανάγκη να το διαδώσει σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες.

Με την ίδια ορμή, με την ίδια δύναμη και με το ίδιο πείσμα που τον ανέδειξαν παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Βλάσης Μάρας πιστεύει ότι αυτή η μεγάλη προσπάθεια του Πέτρου Ζωγράφου και της Ομάδας του πρέπει να πετύχει. Για το καλό της πατρίδας, για την ευημερία των ανθρώπων, για την σωτηρία του πλανήτη μας.

Δεν επαναπαύεται στις δάφνες του ο παγκόσμιος πρωταθλητής , αλλά βρήκε το νέο πεδίο που αξίζει να αγωνιστεί, κάτι που λίγοι πρωταθλητές μπορούν να καταφέρουν. Και αυτό είναι το μεγαλείο του! Ευχόμαστε να τον μιμηθούν και πολλοί συμπολίτες μας, πρωταθλητές της ζωής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Το μεγαλείο του παγκόσμιου πρωταθλητή
Το μεγαλείο του παγκόσμιου πρωταθλητή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x