Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Η δεύτερη φάση της ελεύθερης δημοσίευσης σχεδίων ενέργειας

Φίλες και φίλοι, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στα οικονομικά πολιτικά συμφέροντα, που ελέγχουν την ενέργεια και μέσω αυτής ολόκληρο τον πλανήτη και τους ανθρώπους δίνουμε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα, που είναι μεν πολύ δύσκολος, αλλά ταυτόχρονα είναι ένας καθαρός και τίμιος αγώνας.

Η δεύτερη φάση της ελεύθερης δημοσίευσης σχεδίων ενέργειας

Ως αρχή, δώσαμε δημόσια και ελεύθερα τα σχέδια μελέτης και κατασκευής της βαρυτικής γεννήτριας, ενώ παράλληλα προσφέραμε δωρεάν τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή του ηλεκτρονικού τμήματος της βαρυτικής μηχανής.

Προχωράμε στην δεύτερη φάση της ελεύθερης δημοσίευσης σχεδίων και κατανοούμε την δυσκολία των κατασκευών, αλλά και την απειρία των περισσοτέρων πολιτών σχετικά με τις κατασκευές.

Ο Έλληνας ερευνητής κ Πέτρος Ζωγράφος θα αναρτήσει δημόσια εξειδικευμένα σχέδια, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο υπουργείο έρευνας και τεχνολογίας, που αφορούν σε μια διάταξη που θα παρέχει την δυνατότητα, σε περίπτωση διακοπή της παροχής από την ΔΕΗ να υπάρχει επαρκής φωτισμός σε μια κατοικία. Η συγκεκριμένη διάταξη μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίσσια ενέργεια από ένα αυτοκίνητο. Αυτή την φορά θα κατασκευαστούν αρκετές τέτοιες συσκευές, οι οποίες θα διατεθούν δωρεάν και έτοιμες προς χρήση από το ΙΕΕΤ σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Τα στοιχεία όλων όσων θα προμηθευτούν τις συγκεκριμένες κατασκευές, θα είναι στα αρχεία του ΙΕΕΤ.

Οι μέρες και οι ώρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους μας δεν πρέπει όμως να το βάλουμε κάτω, αλλά να μείνουμε όρθιοι και σε αυτή την μάχη, το οφείλουμε στα παιδιά μας αλλά και στις ερχόμενες γενιές.

Αμέσως μετά την πάροδο της λαίλαπας του Covid-19 θα γίνει και η μεγάλη επίδειξη του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος, όπως έχουμε υποσχεθεί, που θα έχει ως αποτέλεσμα την έναρξη της πλήρους και ουσιαστικής απεξάρτησης της πατρίδας μας, αλλά και της ανθρωπότητας, από τον δυναστικό έλεγχο των εκμεταλλευτών της ενέργειας και των πολυεθνικών εταιριών τους.

Η δεύτερη φάση της ελεύθερης δημοσίευσης σχεδίων ενέργειας

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συνοδοιπόροι στον αγώνα για την ελεύθερη παραγωγή ενέργειας, δεν πρέπει να πιστεύετε στις εξαγγελίες που προβάλλονται κατά καιρούς οι οποίες μας λένε ότι δήθεν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι το 2030 θα παράγονται μεγάλες ποσότητες πράσινου και καθαρού υδρογόνου, εάν αυτό ήταν απλό και φθηνότερο θα το είχαν πράξει, εξάλλου την ηλεκτρόλυση την γνωρίζουν εδώ και 100 χρόνια τί το νέο έχουν να παρουσιάσουν? απλά είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να χρεώσουν την ανθρωπότητα ακόμα περισσότερο.

Και τούτο, διότι η τρέχουσα τεχνολογία ηλεκτρόλυσης για παραγωγή υδρογόνου σε μεγάλες ποσότητες απαιτεί τεράστια ποσά ενέργειας, τα οποία δεν μπορούν να εξασφαλίσουν οι λεγόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά), οπότε καθίσταται ασύμφορη η μέθοδος της ηλεκτρόλυσης για την μαζική παραγωγή υδρογόνου γιατί η δαπάνη αγοράς τον ανεμογεννητριών, φωτοβολταικών συστημάτων, αλλά και του μεγάλου αριθμού των μπαταριών τα καθιστά ασύμφορα.

Με τα τεχνάσματα αυτά καταφέρνουν να συνεχίζουν την πώληση των συστημάτων τους, βάζοντας τον κόσμο σε μία επιπλέον δαπάνη με πρόσχημα το πράσινο υδρογόνο, με αυτό καταφέρνουν να ξεφορτώνονται αυτά που είδη παράγουν (φωτοβολταικά, ανεμογεννήτριες, καθώς και τις επικίνδυνες μπαταρίες συν μια επιπλέον δαπάνη, αυτή της συμβατικής ηλεκτρόλυσης για την παραγωγή δήθεν πράσινου υδρογόνου, με άλλα λόγια αντί να απλοποιούν την διαδικασία την κάνουν δυσκολότερη και πιο δαπανηρή με αποτέλεσμα να γίνονται πλουσιότεροι.

Από την άλλη πλευρά, οι ποσότητες υδρογόνου, που παράγονται σήμερα για βιομηχανική και άλλη χρήση στην Ευρώπη και στον κόσμο, προέρχονται σχεδόν μόνον από την πυρόλυση των υδρογονανθράκων, δηλαδή από τα γνωστά «βρώμικα» καύσιμα, οπότε δεν είναι δυνατόν να είμαστε τόσο αδαείς, ώστε να πιστέψουμε ότι οι ιδιοκτήτες των πετρελαϊκών και πολυεθνικών εταιρειών και τα λόμπις, που ως επί το πλείστον διαμορφώνουν τις πολιτικές του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιθυμούν να σώσουν την ανθρωπότητα, την οποία οι ίδιοι έφεραν σε αυτά τα χάλια για λόγους ελέγχου και κερδοσκοπίας χωρίς μέτρο.

Όπως και πριν 200 χρόνια, η αλλαγή και η απελευθέρωση της πατρίδας μας προήλθε από κάποιους έως τότε μικρούς και ασήμαντους Έλληνες, έτσι και στην εποχή μας η ενεργειακή απελευθέρωση των λαών θα ξεκινήσει από κάτω, από πραγματικούς εκπροσώπους των λαών, αφού ουδεμία μεγάλη αλλαγή ή απελευθέρωση εφαρμόσθηκε από τους ασκούντες έλεγχο ή εξουσία.

Σε λίγες μέρες θα πληροφορηθείτε την πορεία της μεγάλης εφεύρεσης και τα κατά καιρούς εσκεμμένα εμπόδια και παγίδες των στενά συνδεδεμένων εγχώριων και ξένων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων για την υποβάθμιση της με σκοπό την προώθησή της στο εξωτερικό.

Όμως δεν θα καταφέρουν να μας διαφθείρουν, όπως δεν το κατάφεραν μέχρι σήμερα, γιατί γνωρίζουμε ότι πρέπει να σταθούμε όρθιοι μέχρι το τέλος και σας διαβεβαιώνουμε, ότι τελικά όλοι θα είμαστε νικητές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x