Ο Πέτρος Ζωγράφος στο PBS News

Η δικαίωση για την καινοτόμα εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου, που θα κάνει γνωστή την τεχνολογία του και τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, ξεκίνησε από το έγκριτο Αμερικάνικο Δίκτυο PBS το οποίο παρουσίασε εκτενές αφιέρωμα.

Ο Πέτρος Ζωγράφος στο PBS News

Η πρωτοπορία και τα πλεονεκτήματα, που η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζει, μπορούν να αλλάξουν όλα τα ενεργειακά δεδομένα στον κόσμο μας, όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα του PBS.

(Αγγλικό κείμενο):
Published on 28 Dec 2016, 0:10

In Athens, a scientist claims to have developed a revolutionary method for turning water into electricity. The search for cheap, clean energy is something consuming scientists around the world. But Petros Zografos believes his discovery is the most efficient to date, and he’s created a mini power station that he claims could be the future of energy. Special correspondent Malcolm Brabant reports.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:
28 Δεκεμβρίου 2016
Could this water-molecule-splitting gadget power the world?

Could this water molecule splitting gadget power the world?
Could this water molecule splitting gadget power the world?

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτρος Ζωγράφος Αλλάζουμε

Πέτρος Ζωγράφος: Αλλάζουμε τον τρόπο μετατροπής της ενέργειας

Η συνεχώς αυξανόμενη κατανάλωση της βενζίνης και του πετρελαίου ως καύσιμης ύλης στις θερμικές μηχανές συμβάλλει επικίνδυνα ...

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x