Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευχές για καλές γιορτές και δημιουργικό νέο έτος

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλές γιορτές και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2019 για όλους τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τους πολίτες όλου του κόσμου.

Ευχές για καλές γιορτές και δημιουργικό νέο έτος

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της ερευνητικής ομάδας Πέτρου Ζωγράφου

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους από τα βάθη της καρδιάς μας για την αμέριστη και άδολη υποστήριξη που παρέχετε, είτε ως μέλη του πολυπληθούς κοινωνικού κινήματος ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, είτε ως επιστήμονες ή/και γνώστες των τεχνολογικών εξελίξεων, είτε ως ενεργοί χρήστες του διαδικτύου και απλοί πολίτες.

Εμείς από την πλευρά μας, αντλώντας δύναμη από την πίστη σας στα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα μας, προωθούμε αδιάκοπα την έρευνα για την εξέλιξη της ενεργειακής καινοτομίας που προτείνουμε και -παρά τα πολλαπλά εμπόδια- βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση του στόχου μας.

Παράλληλα, προβήκαμε στις ενέργειες που απαιτούνται σε μια συντεταγμένη πολιτεία για την διασφάλιση της πρωτοπορίας και του συγκριτικού πλεονεκτήματος από τα επιτεύγματα αυτά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, καθώς και για την εφαρμογή της παραγωγικής διαδικασίας των καινοτομιών στην Ελλάδα. Αυτή η προσπάθειά μας για την πατρίδα, συνάντησε και συναντά αντιξοότητες, που είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε, γιατί έρχεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων!

Γι’ αυτές τις μεγάλες αποφάσεις θα σας ενημερώσουμε άμεσα, όπως κάναμε κάθε φορά με ειλικρίνεια αυτά τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια.

Και ας μην ξεχνάμε… ότι ένας λαός που θα αντισταθεί ακόμη και αν νικηθεί, μπορεί να ανακάμψει. Αντίθετα ένας λαός που θα συμβιβαστεί, και θα υποταχθεί για να αποφύγει τα χειρότερα, δεν θα ανακάμψει ποτέ!

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλές γιορτές και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2019 για όλους τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τους πολίτες όλου του κόσμου.

Για την ερευνητική ομάδα
Πέτρος Ζωγράφος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x