Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Επιστημονικό κατεστημένο εξαφανίζει ευρήματα για να εμποδίσει αλλαγές στην επιστήμη

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Επιστημονικό κατεστημένο εξαφανίζει ευρήματα για να εμποδίσει αλλαγές στην επιστήμη

Το 2009 ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος Εκτόξευσε στο Διάστημα τον Δορυφόρο Planck για τη Μελέτη των μεταβολών της Κοσμικής Ακτινοβολίας Υποβάθρου CMD. Το 2011 το Πείραμα τερματίστηκε και τα πρώτα αποτελέσματα Ανακοινώθηκαν τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2015 στο ArXiv.org του Πανεπιστημίου Cornel με αριθμό σειράς ArXiv 1502.011582.

Στο άρθρο αυτό αναφέρονταν το Σύγχροτρον, τα Filaments, το Plasma, και η dust χωρίς το παραμικρό σχόλιο !

Αναζητήσαμε πρόσφατα αυτή την πρώτη ανακοίνωση στο Διαδίκτυο και διαπιστώσαμε άτι είχε αφαιρεθεί και έχει αντικατασταθεί από μια περίληψη την ArXiv 1502.011582 v2, στην οποία δεν αναγράφονται τα ευρήματα που υπήρχαν στην πρώτη έκδοση παρά μόνο ότι αφορούσε την Θερμοκρασία Υποβάθρου και μια πολύ συνοπτική μνεία για Σκοτεινή ύλη με την δικαιολογία όπως αναφέρεται στην επανέκδοση των αποτελεσμάτων το 2015, ότι αυτός ήταν ο κύριος στόχος του Πειράματος Planck, η CMD. Τα Ευρήματα που απεκρύβησαν και αναφέρονταν στην πρώτη έκδοση είναι

1) Βρέθηκε ότι στα Νεφελώματα λειτουργεί το Σύγχροτρον,

2) Στα Νεφελώματα Υπάρχουν τα Νήματα (filaments) και

3) Δεν Υπάρχει κενός χώρος, παντού Υπάρχει το Πλάσμα (Plasma) και η Σκόνη (Dust).

Θεωρώντας ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι εξίσου σημαντικά με τη Θερμοκρασία Υποβάθρου CMD, διότι ήταν ήδη γνωστό ότι το 1970 ο Hannes Alfven πήρε το Βραβείο Nobel γιατί στο Σύχροτρον και τις τεράστιες ηλετρομαγνητικές δυνάμεις που δημιουργεί το Μαγνητικό του πεδίο,. στήριξε τον τρόπο δομής και λειτουργίας του Ηλιακού μας συστήματος. Αυτά ευρήματα ήταν ήδη γνωστά από τον Δορυφόρο WINAMP και με αυτές τις σκέψεις έστειλα τον Σεπτέμβριο του 2015 το παρακάτω έγγραφο στην ερευνητική ομάδα του πειράματος Planck στο γραφείο επικοινωνίας του ESA στο Παρίσι.

Απάντηση δεν έλαβα!.

Communication Department
European Space Agency
8-10 rue Mario Nikis
75738 Paris
Cedex 15
France

Dears Friends of ESA,
I want pose to your scientific team, some questions about the results of the Planck Experiment. At 11 August 2015, your scientific team announced its article about, the Experiment Planck results, in the editions of Arhive.

My first question is:
You found in the nebulae that they act the Synchrotron and the filaments, nevertheless, you don’t say us what exactly do these two mechanisms there…,
Why?

Recently ( 7/3/19) it’s announced that it’s found an unknown manuscript of Einstein, in which he tried resolving the problem, doing stronger the gravity with electromagnetic forces. You know too that Hannes Alfven won the Nobel Prize of Physics in 1970 because he has given the solution, explaining how our Solar system is created (filaments and Synchrotron and Electromagnetic forces plus gravity).
For the ESA team, this solution is wrong?
Please, I would want your answer.

My second question is:
You found too that a lot of thousand points in the sky where the CMD does not confirm the Standard Model. After this, I ask your scientific team, Is the Universe Ιsotropic and Homogeny? And the General Theory of Relativity is still strong in Cosmology?

My third question.
In March 2013 in the ESA notifications, in this video:

Επιστημονικό κατεστημένο εξαφανίζει ευρήματα για να εμποδίσει αλλαγές στην επιστήμη

three ESA speakers: Tauber Jan, Director of Plank Experiment, Efstathiou George, professor at the Cambridge University and Bruce Partridge, who participated in the experiment Plank, they contradict. Tauber and Efstathiou believe that this result shakes the base of the Cosmology. Bruce Partridge nevertheless is sure that the Standard Model and the Big bang have happened. Efstathiou, at the start of the video, of course, was sure too, nevertheless, he had many doubts at the end of it.
What’s the matter?

Ύστερα από αυτό εμφανίστηκαν και πάλι τα αποτελέσματα του 2015, το 2018 και αποσύρθηκαν οι προηγούμενες εκδόσεις του 2015. Στη Νέα έκδοση του 15 στην παράγραφο 10 προστέθηκαν εκτός από την Σκοτεινή Ύλη και Ενέργεια, στην παράγραφο 11.2.2 το Σύγχροτρον, τα filaments, το Plasma και η σκόνη (dust).

Στην παράγραφο 10 του εγγράφου διατείνονται ότι το πείραμα Planck “ Ανακάλυψε¨ ότι για τη σκοτεινή Ύλη πρέπει να ευρεθεί το σωματίδιο της(Το ψάχνουν εδώ και δεκαετίες) και για την Βαρύτητα στην παράγραφο 11.2.2 ότι στα Νεφελώματα όπως αυτό της Rozettas που ονομάζονται και Βρεφοκομεία Νέων Αστέρων υπάρχουν πολύ ισχυρά Μαγνητικά πεδία που ΜΠΟΡΕΙ (?) να επηρεάζουν τη Βαρύτητα.( Έχει αποδειχθεί από το 1970. Alfven WAMP) Τι Στρέβλωση !.

Ελπίζω να διαθέσετε 10 min. Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε αυτό το Video γιατί θα καταλάβετε την απογοήτευση που τους έχει καταλάβει. Περίμεναν να επαληθευθούν οι απόψεις τους για το καθιερωμένο πρότυπο, για το ισότροπο και Ομογενές του Σύμπαντος, για το κενό (παντού υπάρχει ύλη, το Πλάσμα η Σκόνη κλπ) και πιστεύω πως δεν ήμουν μόνο εγώ που αντέδρασα. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, ειδικοί Αστροφυσικοί και Κοσμολόγοι που έχουν τις ίδιες απόψεις, εγώ δεν είμαι ούτε Αστροφυσικός ούτε Κοσμολόγος, μπορώ όμως να διαβάσω και να καταλάβω πότε λένε την Απόλυτη αλήθεια και πότε προσπαθούν να την κρύψουν γι αυτό και με πολέμησαν Άγρια. Μπήκαν στους Υπολογιστές μου, στο Γραφείο μου στο Πανεπιστήμιο και στο σπίτι μου, ως Hackers, και εξαφάνισαν την Πρώτη Έκδοση του πειράματος Planck και την αντικατέστησαν με την δική τους v2 και δεν μου επιτρέπουν να Εκτυπώσω τα αρχεία τους κλπ.

Μιλτιάδης Αδαμόπουλος
Μαθηματικός Πληροφορικός
τ.Καθηγητής ΤΕI Θεσσαλονίκης
Εξωτερικός Καθηγητής
Πανεπιστημίου Μακεδονίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x