Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Ο λόγος στους πολίτες
Ο λόγος στους πολίτες

Ο λόγος στους πολίτες

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΕΕΤ

Ο λόγος στους πολίτες

Φίλες και φίλοι,

Τα θεμέλια ήδη δημιουργούνται για την οικονομία του υδρογόνου, μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια, η επανάσταση στους υπολογιστές και τις τηλεπικοινωνίες θα ενωθεί με τη νέα επανάσταση της ενέργειας από υδρογόνο. Η παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου κορυφώνεται και τα αποθέματα αρχίζουν να μειώνονται, οι τιμές αναμένεται να αυξηθούν δραματικά τα επόμενα χρόνια και τα αρπακτικά των πολυεθνικών θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν τον έλεγχο κάθε νέας μορφής ενέργειας. Η υπερμεγένθυση και η δίψα για κέρδος διευκολύνουν το πέρασμα από το φως στη σκιά δεν υπάρχουν γι’ αυτούς απαγορεύσεις η πυξίδα της ηθικής λειτουργεί κατά περίπτωση.

Σήμερα μέλος του ΙΕΕΤ θα παραδώσει συσκευές σε φορείς που προσφέρουν συσσίτια και στέγη σε ασθενής συνανθρώπους μας που δεν έχουν ούτε να φάνε ούτε που να κοιμηθούν, όμως όλοι εμείς ενωμένη θα είμαστε δίπλα τους γιατί είναι αδέλφια μας. Φίλες και φίλοι πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι αυτό που δεν συγχώρεσαν στον Έλληνα ερευνητή Πέτρο Ζωγράφο είναι ότι δεν κατάφεραν να τον κάνουν σαν τα μούτρα τους δηλαδή ίδιον με αυτούς.

Θεμελιώδης αρχή αυτού του βρώμικου συστήματος είναι ότι εάν δεν είσαι μαζί μας τότε είσαι εχθρός μας, ακριβώς το ίδιο έγινε και κατά την διάρκεια της κατοχής της πατρίδας μας, σε όλους τους προδότες έδωσαν αξιώματα και θέσεις ενώ τους Ήρωες τους καταδίκασαν στην αφάνεια και στο περιθώριο αυτό μας το έχει αποδείξει και η ιστορία ο Ήρωας Νικηταράς κατέληξε ζητιάνος, ατελείωτη είναι η λίστα αυτών των περιπτώσεων για να την αναλύσουμε τώρα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σ’ έναν πόλεμο σαν αυτόν που διεξάγουμε όλοι εμείς δεν υπάρχουν παρατάξεις και ιδεολογίες και δικαιολογίες, η είσαι με τον εχθρό και καταπίνεις την προπαγάνδα του η είσαι με την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x